За Нас

Ние и Вие,на едно исто место,препознатливо и познато,пријателско со искрени мисли за Вас.

Се радуваме заедно за сите ваши среќни моменти.Им помагаме на нашите сограѓани и внимаваме секогаш да Ве информираме навремено,точно и прецизно.

Затоа што ние сме ПресМК Порталот, Вашито Портал!

Scroll to Top